torsdag 2 april 2015

LCHF Bröd

Igår kväll var det dags att fylla frysen igen med lite gott LCHF Bröd. Jag gör alltid på en stor Keso(500 gram) så räcker det längre samt att jag kan frysa in oxå.
Nu igår när jag bakade så fick jag ihop till 19 tekakor, så det kommer att räcka ett tag.

Foto: Jenniiz.

Ingredienser:
3 Ägg
1 msk FiberHusk
250 g Keso
1/2 dl Krossade Linfrön
1/2 dl Solrosfrön/Pumpafrön
Riven Ost
1 tsk Bakpulver

Tillagning:
Sätt ugnen på 200 grader
Vispa upp äggen.
Tillsätt Keso, FiberHusk, Linfrön, Solrosfrön, Pumpafrön och Bakpulver.
Rör om.
Tillsätt riven ost efter eget tycke och smak.
Klicka ut smeten p en bakplåtsklädd plåt i runda tekakor
Gräddas i 15 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar